Momenteel zijn er onderhoudswerkzaamheden aan ons belplatform. Voor storingen kunt u bellen op +31637001200

Sip Server

Indien u zelf over een ATA-box beschikt of een voip telefoon dan kunt u de onderstaande instelling gebruiken voor het programmeren van dit apparaat:

SIP Server: sip.telesuronbeperktbellen.nl

Als username dient u de Account ID in te vullen en niet het surinaamse telefoonummer VoIP nummer.

Bij de dienst Telesur Onbeperkt Bellen ontvangt u een gratis softphone een telefobnie applicatie voor uw computer. Voor de mensen die niet beschikken over een computer of het lastig en/of ingewikkeld vinden te bellen via een softphone bestaat de mogelijkheid tot de aanschaf van een ATA-box.

HT486

HT486

HT502

HT502

De ATA-box Analog Telephone Adapter is een kastje dat wordt aangesloten op het modem en de telefoon. De computer is dus niet nodig voor het voeren van een gesprek, de breedband verbinding echter wel. Bij het opnemen van de telefoon is er direct een kiestoon. En ook bij het gebeld worden gaat de telefoon gewoon over. Het kastje kan overal worden gebruikt waar er een breedbandverbinding beschikbaar is.

Bestelling, levering en restitutie
De ATA-box kunt u bestellen op de selfcare omgeving. Als de betaling ontvangen is wordt de ATA-box verstuurd.
De kosten voor de ATA-box zijn 60,-- euro en de verzendkosten bedragen 13,95 euro.  De box wordt binnen 2 weken aan huis geleverd.
De bestelling kan worden geplaatst via de selfcare omgeving: http://mijn.telesuronbeperkbellen.nl of via Klantenservice: 0900 2021 914. De ATA-box wordt na aanschaf eigendom van de klant.  Slechts is de eerste maand na aanschaf is er restitutie mogelijk bij inlevering van de box. Let op! Indien u de ATA-box aan de deur weigert en in een latere instantie vraagt dat de box alsnog wordt verstuurd, zullen u extra kosten in rekening worden gebracht. In dat geval worden opnieuw de verzendkosten van 13,95 euro in rekening gebracht. 

Defecte ATA-box

Indien wordt besloten, in samenspraak met Klantenservice, dat de ATA-box defect is dan kan deze worden omgeruild. U dient dan eerst de complete ATA-box op te sturen naar het door Klantenservice opgegeven adres. Na ontvangst wordt u een nieuwe box toegestuurd. De verzendkosten bedragen 13,95 euro. Indien de box door de klant is beschadigd dan dient deze een nieuwe box aan te schaffen.

Sip Server

Handleiding gebruik ATA-box HT502

Handleiding gebruik ATA-box HT486

Aanmelden
nieuwsbrief